Konya'da düdüklü tencere patladı! 2 kişi hastanelik oldu

Konya'da düdüklü tencere patladı! 2 kişi hastanelik oldu

Konya'da yemek hazırlığı sırasında şiddetle patlayan düdüklü nedeniyle 40 yaşındaki kadın ve kendisine yardım eden 8 yaşındaki yeğeni yaralandı. Tencereden saçılan kaynar yemekle çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 2 kişi hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde patlayan düdüklü tencere nedeniyle vücutlarında yanıklar oluşan 2 kişi kişi hastaneye kaldırıldı.

Olay, Konya'nın Kulu ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin mutfağında düdüklü tencere ile yemek pişirmekte olan F.I. (40) isimli kadın, yanında bulunan yeğeni M.B. (8) isimli kız çocuğu ile beraber sofra hazırlamaya başladı.

DÜDÜKLÜ TENCERE ŞİDDETLE PATLADI

Bu sırada düdüklü tencere şiddetli bir şekilde patladı. Patlayan tencereden etrafa saçılan kaynar yemek F.I. ve yeğeninin vücutlarının çeşitli yerlerine isabet ederek yanıklar meydana gelmesine sebep oldu.

HASTANEYE KALDIRILDILAR

Evde bulunanların 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istemesi üzerine adrese ambulans sevk edildi. Yaralanan kadın ve yeğeni ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.