Konya'da dramatik olay! Babasıyla tartıştı evdeki silahla öldürdü

Konya'da dramatik olay! Babasıyla tartıştı evdeki silahla öldürdü

Konya'nın Ereğli ilçesinde, tartıştığı babasını tabancayla vurarak öldüren Tamer K. (22) suçunu itiraf etti. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Konya Jandarma Komutanlığı ile 112 Acil Sağlık ekipleri, önceki gece Kudrettin K'nin (64) silahla yaralandığı ihbarı üzerine olay yerine gitti.

Kudrettin K'ye ait evde yapılan incelemede 5 boş mermi kovanı ele geçirilirken, 1 merminin ise bir yere saplanmış olduğu tespit edildi.

Yaralı Kudrettin K, sağlık ekibi tarafından kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri, Kudrettin K'nin eşi Zennure K. ile oğulları Tamer K. (22), Selçuk K. (24), Gökhan K. (34), Yalçın K. (26) ve akrabaları Tuncer F'yi gözaltına aldı.

Karakola getirilen Tamer K, sorgusunda çıkan tartışma sonucu babasını öldürdüğünü itiraf etti.

Şüpheli suç aletinin de arasında bulunduğu 3 tabanca ve kısa namlulu tüfeği evin yaklaşık 3 kilometre ilerisinde toprağa gömdüğünü söyledi. Jandarma suç aletini ele geçirdi. Tamer K, dün akşam saatlerinde sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.