Konya'da deprem şehitleri için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı

Konya'da deprem şehitleri için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı gerçekleştirildi. Deprem bölgesine ait ilahilerin de okunduğu programda deprem şehitleri dualarla anıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif ve Hatim programı düzenlendi. Bölgeye ait ilahilerin okunduğu programda deprem şehitleri dualarla anıldı.

depremsehitlerikonya1.jpg

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Mevlid-i Şerif ve Hatim programında depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi İrfan Medeniyeti Araştırma ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Mevlid-i Şerif’in icra edilmesinin ardından yüzyılın felaketinde yaşamını yitiren on binlerce deprem şehidi Kahramanmaraş bölgesine ait ilahilerle anıldı.

depremsehitlerikonya.jpg

Programın sonunda Konya İl Müfütüsü Ali Öge, depremde yaşamını yitiren vatandaşlar için okunan hatimlerin duasını yaparken; birlik ve beraberlik vurgusu yapılan programda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa dilendi.

depremsehitlerikonya2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.