Konya'da deprem mi oldu? Selçuklu hafif sallandı

Konya'da deprem mi oldu? Selçuklu hafif sallandı

AFAD son deprem verilerine göre Konya’nın Selçuklu ilçesinde saat 15.21'de yerin 7.13 kilometre derinliğinde 1,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'nın Beyşehir ilçesinde de sabah saatlerinde 2 küçük deprem kaydedilmişti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği kentte sık sık 'Konya'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da 28 Şubat 2023 Salı (bugün) 15:21'de 1,6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

AFAD son deprem verilerine göre Konya’nın Selçuklu ilçesinde saat 15.21'de 1,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Aşağı Pınarbaşı mahallesine 3.87 kilometre uzaklıkta meydana gelen deprem yerin 7.13 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından Selçuklu'dan yaşanan hafif deprem, kentte korkuya neden oldu.

AFAD son depremlerde yer alan verilere göre Konya’nın Beyşehir ilçesinde bu sabah saat 10.04'te Beyşehir Gölü'nün yerin 7.05 kilometre derinliğinde 1,3 büyüklüğünde, ardından 10.30'da yerin 7 kilometre derinliğinde 2.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.