Konya'da deprem mi oldu? Karatay ve Seydişehir hafif sallandı

Konya'da deprem mi oldu? Karatay ve Seydişehir hafif sallandı

AFAD son deprem verilerine göre Konya'nın Seydişehir ve Karatay ilçelerinde hafif şiddette deprem meydana geldi. İlk deprem Karatay Bakırtolu Mahallesinde 1.5 şiddetinde, Seydişehir'deki deprem ise 1.3 şiddetinde kaydedildi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) son deprem verilerine göre Konya'nın Seydişehir ve Karatay ilçelerinde hafif şiddette deprem meydana geldi. İlk deprem saat 10.32'de Karatay Bakırtolu Mahallesinde 1.5 şiddetinde, ikindisi ise Konya'nın Seydişehir ilçesinde saat 12.43'te, 1.3 şiddetinde kaydedildi.

SEYDİŞEHİR HAFİF SALLANDI

AFAD 7 Haziran 2022 Salı günü Konya'nın Seydişehir Madenli köyü yakınlarında meydana gelen 1.3 şiddetindeki depremin saat 12.43'te ve yerin 6.6 kilometre derinliğinde kaydedildiğini duyurdu.

KARATAY'DA DEPREM

Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise sabah 10.32'de Konya'nın Karatay İlçesi Bakırtolu Mahallesi'nde 1,5 şiddetinde bir deprem meydana gelmiş, deprem yerin 5.1 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.