Konya'da deprem mi oldu? İki ilçe hafif sallandı! Kandilli ve AFAD son depremler

Konya'da deprem mi oldu? İki ilçe hafif sallandı! Kandilli ve AFAD son depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem verilerine göre saat 01.20'de Konya’nın Ereğli ilçesinde hafif şiddette bir deprem meydana geldi. Deprem Kandilliye göre 2,1, AFAD'a göre ise 1,9 büyüklüğünde. Çumra APA Barajı civarı ise 00.33'te 1,3 ile sarsıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği kentte sık sık 'Konya'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da 6 Mart 2023 Pazartesi (bugün) 01:20'de 2,1 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Konya'nın Ereğli İlçesinde 6 Mart 2023 Pazartesi (bugün) 01:20'de 2,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kutören olan ilksel deprem yerin 17 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD son deprem verilerine göre ise, Konya Ereğli'de 01:20'de 1,9 büyüklüğünde, yerin 6.98 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD son deprem verilerine göre bu gece saat 00:33 Konya’nın Çumra ilçesinde (Apa Barajı - [01.93 km]) 1,3 büyüklüğünde hafif bir sarsıntı meydana gelmişti. Deprem yerin 7.07 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Depremle ilgili bir olumsuzluk bildirilmedi.

KANDİLLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

konyakandilli.jpg

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

afad-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.