Konya'da deprem mi oldu? 3 ilçe hafif sallandı

Konya'da deprem mi oldu? 3 ilçe hafif sallandı

AFAD son deprem verilerine göre Konya'nın Selçuklu, Beyşehir ilçelerinde, Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise Tuzlukçu ilçesinde bu sabah hafif şiddette deprem meydana geldi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi (AFAD) son deprem verilerine göre Konya'nın Selçuklu, Beyşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde bu sabah hafif şiddette deprem meydana geldi.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde 26 Eylül 2022 Pazartesi sabahı saat 08:59'da 0.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Konya'da bu sabah bir diğer deprem ise Beyşehir ilçesinde 06:52'de 1,7 şiddetinde ve yerin 6.87 KM derinliğinde kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi verilerine göre Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde meydana gelen 2.0 büyüklüğündeki ilksel deprem saat 12:45'te yerin 5.4 KM derinliğinde kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.