Konya'da deprem mi oldu? 2,9 ölçüldü! Kandilli ve AFAD son depremler

Konya'da deprem mi oldu? 2,9 ölçüldü! Kandilli ve AFAD son depremler

AFAD son deprem verilerine göre Konya'da saat 20:45'e 2,8, Kandilli Rasathanesine göre ise 2,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından artçı sarsıntılar bir çok ilde hissedilmeye devam ediyor. Kahramanmaraş depremlerinin güçlü bir şekilde hissedildiği kentte sık sık 'Konya'da deprem mi oldu?' sorusuna cevap aranıyor. Konya'da 14 Mart 2023 Çarşamba (bu akşam) saat 20:45'te 2,9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre saat 20:45'te Konya'nın Selçuklu İlçesinde 2,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Çandır olan ilksel deprem yerin 5 kilometre derinliğinde kaydedildi.

AFAD son deprem verilerine göre ise, Konya'nın Selçuklu İlçesinde saat 20:45'te kaydedilen deprem 2,8 büyüklüğünde ve yerin 7.01 kilometre derinliğinde meydana geldi.

Depremle ilgili bir olumsuzluk bildirilmedi.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:

kandilli-deprem.jpg

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

afaddepremler.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.