Konya'da depoya polis baskını! Çok sayıda çalıntı elektronik eşya ele geçirildi, 1 gözaltı!

Konya'da bir depoda hırsızlık malı ticareti yapıldığını tespit eden polis ekiplerinin düzenlediği baskında, çok sayıda çalıntı elektronik eşya ele geçirildi. Tabelasız iş yeri sahibi Erkan S. gözaltına alındı. Müracaatta bulunanlar eşyalarını alabilecek

Konya'da polis ekiplerinin tabelası olmayan ve depo olarak kullanılan adrese düzenlediği baskında, çok sayıda çalıntı elektronik eşya ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs gözaltına alındı. Çalıntı malzemelerin, daha önce olup müracaatta bulunan vatandaşlara teslim edileceği belirtildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik çalışmalar kapsamında tespit edilen bir depoya düzenlenen polis baskınında 50 adet elektronik eşya ele geçirildi. Deponun sahibi olan ve hırsızlık malı alım-satımı yaptığı tespit edilen bir şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

SAHİBATA MAHALLESİNDE HIRSIZLIK MALI TİCARETİ

Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme Ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması, şüphelilerinin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik yaptığı detaylı araştırmalarda Sahibiata Mahallesindeki bir adreste hırsızlık malı ticareti yapıldığını tespit etti.

ÇOK SAYIDA ELEKTRONİK EŞYA ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerince herhangi bir tabelası olmayan ve depo olarak kullanılan adrese yapılan baskında, bağ evleri ve iş yerlerinden çalındığı düşünülen 10 adet Elektronik Testere, 15 adet Matkap, 2 adet Su Motoru, 1 adet Duvar Kırıcı, 1 adet Kaynak Makinesi, 5 adet Elektrikli Vidalama, 4 adet Flex, 2 adet Projektör ve çeşitli elektronik malzemeler olmak üzere toplamda 50 parça hırsızlık malı eşyaya polis ekiplerince el konuldu.

DEPO SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Deponun sahibi olan ve hırsızlık malı alım-satımı yaptığı tespit edilen Erkan S. yakalanarak gözaltına alındı. Çalıntı mal ticareti yapan Erkan S. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

MÜRACAATTA BULUNAN MAĞDURLAR ÇALINAN MALZEMELERİNİ POLİS MERKEZİNDEN TESLİM ALACAK

Yetkililerden yapılan açıklamada Feridiye Polis Merkezi Amirliğine götürülen çalıntı malzemelerin, daha önce mağdur olup müracaatta bulunan vatandaşlara teslim edileceği ifade edildi.

baskin2.jpgbaskin.jpgbaskin3.jpgbaskin4.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.