Konya’da çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi! 12 gözaltı, 2 tutuklama

Konya’da çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi! 12 gözaltı, 2 tutuklama

Konya'da polis ekiplerinin son 1 haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 41 ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirildi. Olayla ilgili 12 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da polis ekiplerinin son 1 haftada gerçekleştirdiği denetimlerde 41 ruhsatsız silah ve çok sayıda fişek ele geçirilirken, 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, özellikle düğün merasimleri ve asker eğlencelerinde maganda kurşunuyla can kaybı yaşanmaması için denetimlerini sıklaştırdı.

Konya’da 41 ruhsatsız silah ele geçirildi

Son bir haftada gerçekleştirilen uygulama ve denetimlerde 32 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız pompalı tüfek, 4 ruhsatsız av tüfeği, silahlarla birlikte çok sayıda tabanca ve tüfek fişeği ele geçirildi.

konyasilah2.jpg

12 KİŞİYE ADLİ İŞLEM BAŞLATILDI

12 şahıs hakkında 6136 Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatılırken, 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

konyasilah.jpg

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların huzur ve güven ortamının korunması için denetim ve uygulamaların aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Konya’da 41 ruhsatsız silah ele geçirildi

konyasilah3.jpg

konyasilah4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum