Konya'da çocuklarının velayeti için eski kocasını vurmak isteyen kadın kendisini vurdu

Konya'da çocuklarının velayeti için eski kocasını vurmak isteyen kadın kendisini vurdu

Konya'da, çocuklarının velayeti için eski kocasını vurmak isteyen kadın çıkan arbedede silahın patlamasıyla vuruldu. Karnından vurulan ve hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ediyor.

Konya Meram'da 2 çocuğunun velayeti için eski kocasının iş yerine giden kadın, kocasını vurmak için silahını çektiği esnada arkadaşı engel olmaya çalışırken silahın patlamasıyla kendisini vurdu. Hastaneye kaldırılan kadının tedavisi devam ediyor.

ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ KONUŞMAYA GİTTİ

Olay, dün akşam Konya’nın Meram İlçesi Ateşbaz Veli Mahallesinde meydana geldi. Seda Y., 2 çocuğunun velayeti ile ilgili konuşmak için eski eşi M.Z.D.’nin iş yerine gitti. İş yerine gireceği esnada yanında getirdiği silahı eski eşine doğrultan Seda Y.’ye yanında gelen arkadaşı S.O engel olmak istedi.

YERE DÜŞEN SİLAH ATEŞ ALDI

Arbede esnasında yere düşerek ateş alan silahla Seda Y. karın bölgesinden yaralandı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Olay üzerine yanında bulunan arkadaşı, Seda Y.’yi aracına bindirerek hastaneye götürdü. Şehir hastanesinde ameliyata alınan Seda Y.’nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler