Konya'da çocukların merakla beklediği haber! 'Güle Oynaya Camiye Gel’de hediye bisiklet teslimi başladı

Konya'da çocukların merakla beklediği haber! 'Güle Oynaya Camiye Gel’de hediye bisiklet teslimi başladı

Konya'da çocukların merakla beklediği 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde hediye bisikletlerin dağıtımı başladı. Güneysınır ilçesinde bu sabah namazın ardından hediye bisikletlerini teslim alan 71 çocuk büyük sevinç yaşadı

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesi kapsamında, 25 Haziran’a kadar kayıt yaptıran ve 1 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında 60 günde, 40 gün sabah namazına aileleriyle birlikte camiye gelen 2012 ve 2013 doğumlu 28 bin çocuğa verilecek hediye bisikletlerin dağıtımına başlandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, geçtiğimiz günlerde Konya'da çocukların merakla beklediği 'Güle Oynaya Camiye Gel' projesinde mutlu sona yaklaşıldığını belirterek, "Sevgili genç arkadaşlarım; “Güle Oynaya Camiye Gel” projemizde mutlu sona yaklaştık. Sürenin bitimini bekliyoruz, bisikletlerimiz hazır" açıklamasında bulunmuştu.

GÜNEYSINIR'DA 71 ÇOCUK HEDİYE BİSİKLET VE KASKLARINI ALDI

Konya'nın Güneysınır İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Demir, bugün sabah namazının ardından ilk paylaşımı yaptı.

Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, "Güle Oynaya Camiye Gel projesinde Güneysınır’ımızda bisiklet almaya hak kazanan 71 çocuğumuzun bisikletleri Konya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince dağıtılmaya başlandı" dedi.

BAŞKAN ALTAY'A TEŞEKKÜR

"Bisikletlerini alan çocuklarımızın mutluluklarına şahit olduk" diyen Başkan Demir, "Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 1 kişi, ayakta, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'MONA KIRILABILIR Sehri gönlümüzün nesesi. Sizler yarınımızın umidisiniz. Güle Oynaya Camiye Ge Altay BENİM ET' görseli olabilir

Bir 10 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler