Konya'da cinayet! Veysel Yiğit'in katili adliyede

Konya'da cinayet! Veysel Yiğit'in katili adliyede

Konya'da gece saatlerinde Kosova Mahallesi'ne alacak verecek meselesi nedeniyle gittiği evde çıkan tartışma sonucu darp edilip, karnından vurularak öldürülen Veysel Yiğit'in katil zanlısı adliyeye sevk edildi

Konya'da gece saatlerinde 34 yaşındaki Veysel Yiğit'İn hayatını kaybettiği alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgadaki cinayet zanlısı Bayram T. ve şüpheliyi olay yerinde darp eden 2 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Darp edip öldürdüler

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Şükrü Efendi Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Yiğit (34), arkadaşları Osman Ç. (48) ve Kamuran K. (38) ile birlikte alacağı olan 170 bin lirayı tahsil etmek üzere Bayram T.'nin (36) evine geldi. Burada bir süre konuşan iki grup arasında çıkan tartışmada Bayram T., yanında bulunan tabancayla Veysel Yiğit'i karın bölgesinden yaraladı. Arkadaşlarını kanlar içerisinde gören Osman Ç. ve Kamuran K. de Bayram T.'yi darp etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri olayda ağır yaralanan Veysel Yiğit, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Veysel Yiğit, kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Katil zanlısı aşırı alkollüydü iddiası

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışma doğrultusunda cinayet zanlısı Bayram T. ile onu darp eden Osman Ç. ve Kamuran K. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı Bayram T.'nin ve darp şüpheliler Osman Ç. ile Kamuran K. adliyeye sevk edildi. Öte yandan, cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Bayram T.'nin olay sırasında aşırı derecede alkollü olduğu ileri sürüldü.

veyselll.jpg

Konya'da cinayet! Veysel Yiğit'in katili adliyede

Konya'da cinayet! Veysel Yiğit'in katili adliyede

Konya'da cinayet! Veysel Yiğit'in katili adliyede

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum