Konya'da cinayet! Dini nikahlı eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Konya'da cinayet! Dini nikahlı eşini göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Konya Selçuklu'da aralarında çıkan tartışma sonucu dini nikahlı eşi Yunus Bozdağ'ı göğsünden bıçaklayarak ölümüne sebep olan Muradiye K. gözaltına alındı

Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Buhari Sokak'ta meydana gelen olayda dini nikâhlı eşi Yunus Bozdağ'ı (26) öldüren Muradiye K. (29) yakalanarak gözaltına alındı. 

2 ay önce tuttukları evde birlikte yaşamaya başlayan ve 20 gün önce Bozdağ ile Muradiye K. tartıştı ve ayrıldı. Muradiye K. şikayetçi olarak koruma tedbiri aldırdı. Yunus Bozdağ'ın daha öncede tartışma yaşadığı imam nikahlı eşi Muradiye K. ile konuşmak istediği, annesi ve kız kardeşi ile adrese giden Muradiye K.'nin Yunus Bozdağ ile tekrar tartışmaya başladığı iddia edildi.  

y.jpg

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Muradiye K., bıçakla Yunus Bozdağ'ı göğsünden bıçakladı. 

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yunus Bozdağ'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, dini nikahlı eşi Muradiye K. ile birlikte annesi ve kız kardeşi de gözaltına alındı.

yy.jpg

Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Bozdağ'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.