Konya’da çeşitli suçlardan 91 yıl hapis cezası ile aranan 8 firari yakalandı

Konya’da çeşitli suçlardan 91 yıl hapis cezası ile aranan 8 firari yakalandı

Konya'da çeşitli suçlardan toplamda 91 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan 8 firari şahıs, düzenlenen operasyonlarla yakalanarak cezaevine gönderildi

Konya'da çeşitli suçlardan aranması olan ve toplamda 91 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 8 firari şahıs, polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan aranması olan firari şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

SÜREKLİ ADRES DEĞİŞTİRİYORDU, MERAM'DA YAKALANDI

Yürütülen araştırmalar sonucunda polis ekipleri, hırsızlık, dolandırıcılık gibi 23 suç kaydından 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.M. isimli şahsın ikametinin olmadığını ve sürekli adres değiştirerek kaçtığını belirledi. Şahsın peşine düşen polis ekipleri, yoğun araştırmalar sonunda firari E.M.'yi saklandığı Meram ilçesi Kozağaç Mahallesi'ndeki bir ikametten kaçmaya çalışırken yakaladı.

SEMT PAZARINDA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

Yine dolandırıcılık, tehdit gibi suçlardan 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K. isimli şahıs ekiplerin takibi sonunda Meram ilçesi Bahçeşehir Mahallesi'ndeki bir semt pazarında çalıştığı esnada kıskıvrak yakalandı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar ve yaptığı operasyonlar neticesinde çeşitli suçlardan aranan V.A., D.Y., İ.A., M.A., Ö.B., S.E. de yakalandı. Haklarında toplam 91 yıl hapis cezası bulunan 8 şahsın cezaevine gönderildiği bildirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.