Konya'da çekiciyle çarpışan traktörden düşen adama başka bir araç çarptı! 1 ölü 2 yaralı

Konya'da çekiciyle çarpışan traktörden düşen adama başka bir araç çarptı! 1 ölü 2 yaralı

Konya'da çekici traktöre çarptı. Traktörden düşen sürücü başka bir aracın çarpması sonucu olay yerinde feci şekilde can verirken eşi ve çekicinin sürücüsü yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde çekici ve traktörün çarpıştığı kazada traktörden düşen sürücüye başka bir araç çarptı. Traktör sürücüsü olay yerinde can verirken kazada 2 kişi yaralandı.

Durmuş Gök idaresindeki 07 EB 251 plakalı çekici, Seydişehir-Bozkır kara yolunun 5'inci kilometresindeki Kesecik mevkiinde, Ahmet Kök yönetimindeki 42 K 4125 plakalı traktörle çarpıştı.

kk.jpg

Kazada traktörden düşen Ahmet Kök, sürücüsünün kimliği ve plakası belirlemeyen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

kkk.jpg

Feci kazada yaralanan traktördeki Kök'ün eşi Betül Cömert Kök ve kamyon sürücüsü Gök, Seydişehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

kkkk.jpg

Ahmet Kök'ün cenazesi Seydişehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

k.jpg

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Kök'ün cansız bedeni Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Seydişehir Devlet Hastanesi kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha-20201026aw149040-6.jpgiha-20201026aw149040-4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.