Konya’da çarpışan otomobiller şarampole uçtu! 3'ü çocuk 8 yaralı

Konya’da çarpışan otomobiller şarampole uçtu! 3'ü çocuk 8 yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde çarpışan iki otomobil kazanın şiddeti ile şarampole devrildi. Trafik kazasında yaralanan 3'ü çocuk 8 kişi Konya'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Konya'nın Karapınar ilçesinde 2 otomobil çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçların şarampole devrildiği trafik kazasında 3'ü çocuk 8 yaralandı.

Kaza, Karapınar Konya karayolu Merdivenli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Karapınar yönüne giden F.K. idaresindeki 51 AAE 791 plakalı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan M.M. idaresindeki 42 ABR 095 plakalı otomobil ile çarpıştı.

aw017551-03.jpg

3'ü ÇOCUK 8 YARALI

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan otomobiller şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 3 çocuğun da yaralandığı kazada otomobil sürücülerinden F.K. ile aracında bulunan H.K., M.A., N.K., K.N.K., M.K. ile diğer otomobilin sürücüsü M.M. ile araçta yolcu olarak M.A.Ö. yaralandı.

aw017551-01.jpg

Yaralılar ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesine ve Konya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

aw017551-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.