Konya’da camiler, evler ve kafeden hırsızlık yapan 2 kişi suçüstü yakalandı!

Konya'da polis ekipleri, camilerin yardım kutuları, kafede müşterinin cep telefonu ve evlerden hırsızlık yapan 2 kişi, hırsızlık için girdikleri evde suçüstü yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da polis ekipleri, camilerin yardım kutularına dadanan ve evlere hırsızlık amacıyla giren 2 kişiyi yakaladı. 22 ve 23 yaşındaki iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, halkın huzur ve güven içinde yaşaması için özveriyle çalışmalarına devam ediyor.

CAMİNİN BAĞIŞ KUTUSUNU KIRIP PARALARI ÇALDILAR

Edinilen bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Melikşah Mahallesi'nde bulunan Hazreti Osman Camii'nde vatandaşların bağış olarak yardım kutusuna attığı paraları gözüne kestiren hırsızlık şüphelisi, bağış kutusunu sert bir cisimle kırarak açıp içindeki paralarla birlikte kayıplara karıştı.

konyahirsiz.jpg

İMAM ODASININ CAMINI KIRIP TAKIM ÇANTASINI ALDILAR

Olayla ilgili çalışma başlatan Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aynı hırsızlık şüphelisinin gece saatlerinde İhsaniye Mahallesi Sayar Camii içerisindeki imam odasının camını kırarak takım çantasını ve bir kafede müşterinin cep telefonunu çaldığını tespit etti.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİLER

Çok sayıda çevre ve güvenlik kamerasını izleyen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri şüpheli şahsın daha önce de suç kaydı bulunan H.H.A. (23) olduğunu belirledi. Şüphelinin peşine düşen ekipler, kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Polis ekipleri, diğer olayda ise merkez Karatay ilçesi Orhan Gazi Mahallesinde bir evde hırsız olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Birkaç dakika içinde olay yerine ulaşan ekipler, evi kıskaca alarak şüpheli C.M.K.'yi (22) suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.