Konya'da cam kırıp bakkaldan sigara ve çakmak çalan hırsızlar tutuklandı! Daha önce de çalmışlar

Konya'da cam kırıp bakkaldan sigara ve çakmak çalan hırsızlar tutuklandı! Daha önce de çalmışlar

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir bakkalın camını kırıp sigara, çakmak ve kasada bulunan bir miktar bozuk parayı çalan 16 ve 17 yaşındaki 2 hırsız tutuklandı. Zanlıların 10 gün önce de motosiklet çalarak sattıkları ortaya çıktı

Konya'nın Akşehir ilçesinde bir bakkaldan sigara, çakmak ve kasada bulunan bir miktar bozuk parayı çalan 2 hırsızlık şüphelisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 16 ve 17 yaşındaki zanlıların 10 gün önce de motosiklet çalıp sattıkları öğrenildi.

Camı kırıp bakkalı soydular

Edinilen bilgiye göre, Kileci Mahallesi Hıdırlık Caddesi üzerinde bulunan bir bakkaldan sigara, çakmak ve bozuk para çalındı. Dükkanının camının kırık olduğunu ve içeriden hırsızlık yapıldığını fark eden iş yeri sahibi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi.

Kamera incelemesinde kimlikleri tespit edildi

Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin bakkal dükkanı ve çevrede yaptığı araştırma ve kamera incelemesinde hırsızlığı C.Y. (17) ve D.K.'nın (16) gerçekleştirdiği tespit edildi. Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı ile şüphelilerin evlerinde arama yapıldı. Yapılan aramada C.Y'nin evinde çeşitli markalarda 53 paket sigara ile 26 adet çakmak ele geçirildi.

10 gün önce de motosiklet çalıp satmışlar

İki şüpheli polis tarafından gözaltına alınırken, Asayiş Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin yaklaşık 10 gün önce de motosiklet çaldıklarını, çaldıkları motosikleti M.Ş'ye sattıklarını belirledi. M.Ş. de gözaltına alınarak motosiklete el konuldu. M.Ş, hakkında suç eşyasını satın almaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Mallar sahiplerine teslim edildi

Motosiklet, sigara ve çakmaklar sahiplerine teslim edilirken, işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Akşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Cezaevine gönderildiler

Burada ifadeleri alınan şüpheliler, çıkarıldıkları Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Akşehir Cezaevine gönderildi.

Konya'da cam kırıp bakkaldan sigara ve çakmak çalan hırsızlar tutuklandı! Daha önce de çalmışlar

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.