Konya’da büyük operasyon! 2 ev ve bir fabrikada binlerce litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 2 ev 1 madeni yağ üretim ve atık yağ geri kazanım fabrikasında 22 bin 310 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kaçakçılarla mücadelesi sürüyor. Son operasyonda 22 bin 310 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

22 BİN 310 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT ELE GEÇİRİLDİ

KOM ekiplerince akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı tespit edilen 2 ev ve Beyşehir ilçesinde madeni yağ üretim ve atık yağ geri kazanım fabrikasına operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda 22 bin 310 litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek el konuldu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında ise adli işlem başlatıldığı bildirildi.

Konya’da 22 bin 310 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da 22 bin 310 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.