Konya'da büyük gün! Emniyet uyardı, bugün hangi yollar kapalı?

Konya'da büyük gün! Emniyet uyardı, bugün hangi yollar kapalı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 Mayıs Salı (bugün) Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programıyla Konyalılarla buluşacak. Peki büyük miting gününde Konya’da hangi yollar, hangi saatlerde kapalı olacak? İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün (2 Mayıs Salı) saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda düzenlenecek toplu açılış programıyla Konyalılarla buluşacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya mitingi nedeniyle bugün bazı yollar sabah saat 09.00 itibari ile trafiğe kapalı olacak. Konya İl Emniyet Müdürlüğü trafiğe kapalı olacak yollara ilişkin bilgileri açıkladı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KONYA TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI VE AK PARTİ KONYA MİTİNGİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya toplu açılış ve AK Parti Konya mitingi programı 2 Mayıs Salı (bugün) saat 16.30’da Kılıçarslan Meydanı’nda gerçekleştirilecek. Konya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı coşkulu bir şekilde ağırlamak için tüm hazırlıklar tamamlandı.

KONYA EMNİYETİNDEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN KONYA ZİYARETİ KAPALI YOLLAR AÇIKLAMASI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan ulaşım duyurusunda şu bilgiler verildi:

2 Mayıs 2023 Salı Günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İlimizi ziyaretleri kapsamında;

  • Beşyol ve Ata Petrol Kavşağı'ndan Alaaddin Bulvarı istikametine 09.00 itibariyle yol trafiğe kapalı olacaktır.

  • Anıt Kavşağı’ndan Atatürk Caddesi istikameti ve Mevlana Caddesi istikameti kontrollü olarak belli bir süre trafiğe açık olacaktır.

  • Ankara Caddesi Beşyol Kavşağı'ndan başlamak üzere Beşyol Kavşağı - Beton Şemsiye Kavşağı arası ile Alaaddin Bulvarı Mevlana Caddesi'ni takiben Mevlana Meydanı'na kadar (İş Bankası Kavşağı Mevlana Meydanı arası) saat 09:00 itibarıyla trafiğe kapalı olacaktır.

  • Anıt Kavşağı Atatürk Caddesi'ni takiben Alaaddin Bulvarı İş Bankası Kavşağı arası kontrollü olarak belirli bir süre trafiğe açık olacaktır.

kapali-yollar-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.