Konya'da büyük buluşma! Eller insanlığın kurtuluşu için semaya kalktı!

Konya'da büyük buluşma! Eller insanlığın kurtuluşu için semaya kalktı!

Konya'da geleneksel hale gelen 'Aileler Sabah Namazında Buluşuyor' etkinliği 2023'ün ilk gününde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Büyük buluşmada Kapu Camii'ni hınca hınç dolduran 7'den 70'e Konyalılar namaz kılarak dualar etti

Konya'da Cihannüma Derneği İl Temsilciliği tarafından 2023 yılının ilk saatlerinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu ile birlikte düzenlenen organizasyonda Konyalı aileler sabah namazı Kapu Camiinde buluştu. Konyalılar saah namazı buluşmasına yoğun katılım gösterdi.

Konya'da 2023 yılının ilk günü oldukça büyük ve anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi. Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu'nun da desteğiyle Konyalı aileleri Kapu Camiinde buluşturdu. Etkinliğe katılım oldukça yüksek oldu.

konya-sabah-namazi.jpg

Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından sabah namazını Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge kıldırdı. Daha sonra tesbihat, ilahiler okundu ve yapılan sohbetle birlikte eller semaya insanlığın kurtuluşu için kalktı. Programa katılan ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

konya-kapu-camii.jpg

Cihannüma Derneği Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliğine bu yılki katılımın rekor düzeyde olduğunu ve Kapu Camii'nin hınca hınç dolduğunu belirtti.

konya-kapucamii.jpg

"Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı bu tür organizasyonlarla tazeliyor ve daha da güçlendiriyoruz" diyen Ömer Faruk Seleş, yeni yılın ilk gününde seher vaktinin bereketinden hep birlikte istifade ettiklerini belirtti.

konya-cihannuma-bulusma.jpg

Seleş "Bu yılki programımızda da hemşehrilerimizle gönülden buluşup kucaklaştık. Yeni yılın aziz milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi için dua ettik. Cihannüma adına tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.