Konya'da bugün (3 Mart Perşembe) okullar tatil mi?

Konya'da bugün (3 Mart Perşembe) okullar tatil mi?

Konya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde 3 Mart Perşembe günü okullar tatil edildi. Söz konusu okullarda yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilerek, uzaktan eğitim kararı alındığı öğrenildi

Konya kent merkezinde karla karışık yağmur etkili olurken, bir çok ilçede yoğun kar yağışı gün boyu devam etti. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Konya'nın bazı ilçelerinde, 3 Mart 2022 Perşembe (bugün) okullar tatil edildi.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulları tarafından alınan kararla, Konya'nın Hüyük, Akşehir, Beyşehir, Çeltik, Doğanhisar, Ilgın, Kadınhanı, Seydişehir, Tuzlukçu ve Yunak ilçelerinde yüz yüze eğitime 3 Mart Perşembe günü ara verildi.

Uzaktan eğitim kararı alınan ilçelerde, engelli ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi?

Gün boyu kar yağışının ara ara etkili olduğu Konya kent merkezinde ise, gece yarısı gök gürültülü karla karışık yağmur 'okullar tatil edilecek mi? sorusunu gündeme getirdi. Öğrenci ve veliler Selçuklu, Karatay ve Meram'da okullar tatil mi? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ancak merkez ilçelerde okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair bir açıklama gelmedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum