Konya'da bu güzergaha dikkat! Sabah başlıyor! Belh Kavşağı'na kazma vuruluyor

Konya'da bu güzergaha dikkat! Sabah başlıyor! Belh Kavşağı'na kazma vuruluyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yol çalışmaları sürüyor. Konya'da 1 Mart tarihinden itibaren Belh Kavşağı'nda çalışma başlıyor.

Konya'da Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen trafiği rahatlatma çalışmaları sürüyor. Şehir merkezinde akıcı bir trafik hedefleyen Konya Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hedefi Belh Kavşağı olacak.

DUYURU YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz haftaiçinde Belh Kavşağı'nda çalışma yapacağını duyuran Konya Büyükşehir Belediyesi, sabahın ilk saatlerinden itibaren trafiğin kontrollü olarak sağlanacağını duyurmuştu.

DİĞER ÇALIŞMALARA EK

Büyükşehir Belediyesi daha önce Emniyet Kavşağı ve devamında bulunan arterlerde düzenleme yaparak Beşyol istikametinden gelen araçların Emniyet Müdürlüğü istikametine dönüşlerine kısıtlama getirmiş ve Telgrafçı Hamdibey Caddesi'ne dönüşleri kaldırmıştı.

Ayrıca Kahraman Caddesi'ne dönüşler kapatılarak zaman akışı sayesinde yoğunluk azaltılmıştı. Zaman zaman ilk kez güzergahı kullanan sürücülerin şaşırması sonucu oluşan karışıklık da zaman içinde alışkanlıkların değişmesiyle sonuçlandı ve istenen verim alınmaya başlandı.

GÖBEK KALDIRILACAK MI?

Konya Büyükşehir Belediyesi ekipleri daha önce şehrin belli bölgelerindeki göbekleri kaldırdı, şehir merkezindeki bazı yolları da genişletti.

Belh Kavşağı'nda yapılacak çalışmayla bölgede bulunan büyük göbeğin de kaldırılması bekleniyor.

Çalışmalar 1 Mart Salı tarihinde başlayacak.

fmc9jzoxobmnksn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.