Konya'da bisiklet hırsızı önce kameraya sonra polise yakalandı!

Konya’da iş yerinin önündeki bisiklete binip giden hırsız önce kameraya ardından kısa sürede polise yakalandı. Daha öncede hırsızlık suçundan kaydı olan Y.Ö. isimli hırsızın bisikleti çaldığı anlar böyle kaydedildi

Konya kent merkezinde bir iş yerinin önündeki bisikletin çalınma anı saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı. Güvenlik kameralara görüntülerinden daha öncede hırsızlık suçundan kaydı olan şüpheliyi tespit eden polisler, bisiklet hırsızını kısa sürede yakaladı. Hırsız adliyede..

Olay, Konya’nın Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesinde saat 14.15 sıralarında gerçekleşti. Bir kişi bisikletini iş yerinin önüne bırakarak içeriye girdi. İş yerinden çıktığında bisikletinin olmadığını fark eden kişi olayı polis ekiplerine bildirdi.

KİLİTLİ OLMADIĞINI FARK ETTİ, BİNİP GİTTİ

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri güvenlik kameralarını incelediğinde bir arkadaş grubunun yürüdüğü sırada içlerinden Y.Ö. isimli şahsın bisikletin kilitli olmadığını fark ederek bisikleti çaldığını tespit etti.

RAHAT TAVRIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Bisikletin çalınma anının saniye saniye yansıdığı güvenlik kamerası görüntülerinde arkadaş grubunun yürüdüğü sırada Y.Ö. nün bisikletin kilitli olmadığını fark ederek bisikleti aldığı ve rahat tavırlarıyla bisiklete binerek oradan uzaklaştığı görülüyor.

çok sayıda hırsızlık kaydı çıktı

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri çok sayıda hırsızlıktan kaydı olan şahsı tespit etti. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan şahıs emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Y.Ö. adliyeye sevk edildiği bldirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.