Konya'da bir türlü çözülemeyen cinayet! Büyükşen çiftini kim öldürdü? 7 gözaltı daha

Konya'da bir türlü çözülemeyen cinayet! Büyükşen çiftini kim öldürdü? 7 gözaltı daha

Konya'da 2018 yılında ilk olarak mehir cinayeti olarak bilinen ve daha sonra yapılan araştırmalar sonucu yanlışlıkla işlenmiş cinayet olarak tarihe geçen Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı.

Bir türlü çözülemeyen ve son günlerde yapılan gözaltılarla anılan Konya'da işlenen Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı.

2018 yılında Konya'nın Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde Metin ve eşi Necla Büyükşen'in tüfekle vurularak öldürülmesinin ardından aile üyeleri dahil onlarca kişi gözaltına alındı ancak bir türlü tam sonuç alınamadı.

Son olarak JASAT'ın yaptığı araştırmalar sonucunda Esra T., cinayete azmettirdiği düşünülen Abdullah B. halen tutuklulukları devam eden isimler. Cinayeti işlediği düşünülen Afgan kökenli A.U. serbest kaldı.

Cinayete yardım ettiği gerekçesiyle tutuklanan Okşen kardeşlerden Mustafa Okşen cezaevinde yaşamını yitirmiş ve kardeşi Zekeriya Okşen tahliye edilmişti.

7 GÖZALTI KARARI

Edinilen bilgilere göre Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada jandarma ekipleri Konya'nın Çumra ve Beyşehir ilçelerinde adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek tutuklu olan Abdullah B.'nin kardeşinin de aralarında olduğu 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.