Konya'da bir sağlık çalışanı daha kovid-19'a yenik düştü

Konya'da bir sağlık çalışanı daha kovid-19'a yenik düştü

Konya'nın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ahmet Averi bir süredir tedavi gördüğü kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Konya'nın Ereğli İlçesi Devlet Hastanesi'nde memur olarak görev yapan Ahmet Averi bir süredir tedavi gördüğü kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, "Ereğli Devlet Hastanesi’nde memur olarak görev yapmakta olan mesai arkadaşımız Ahmet Averi’nin Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim" açıklamasında bulundu.

averi.jpg

"Lütfen koronavirüsü hafife almayalım!" uyarısı yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir sağlık kahramanımızı daha kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Kovid-19 teşhisi konulan, #Ereğli Devlet Hastanesi'nde görev yapan Ahmet Averi'ye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Lütfen koronavirüsü hafife almayalım. Tedbirlerimizi alalım, sevdiklerimizle ayrılmayalım" ifadelerini kullandı.

Etiketler :