Konya'da bir köpek saldırısı daha! 9 yaşındaki çocuğun boğazı ve başına 40 dikiş atıldı

Konya'da bir köpek saldırısı daha! 9 yaşındaki çocuğun boğazı ve başına 40 dikiş atıldı

Konya'da başıboş köpek saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı. Boğazı ve başına 40 dikiş atılan çocuk, hastanede tedavi altına alındı. Kuduz ihtimaline karşı çocuğa kuduz aşısı da yapıldı

Türkiye'de her geçen gün çoğalan ve sayıları 10 milyonu bulan başıboş sokak köpekleri can yakmaya devam ediyor. Neredeyse her gün sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan birçok kişi, bedelini ya yaralanmayla ya da canıyla ödemek zorunda kalıyor.

Konya'nın Kulu ilçesinde bir köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki Ç.S. çığlıklarını duyan ailesinin yetişmesiyle kurtuldu. Boğazı ve başına 40 dikiş atılan çocuk, tedavi altına alındı.

SEVMEK İSTEDİĞİ KÖPEK SALDIRDI

Olay, dün akşam saatlerinde Konya'nın Kulu ilçesi Kemaliye Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evlerinin yanında yatan başıboş çoban köpeğini sevmek isteyen 9 yaşındaki Ç.S. köpeğin saldırısına uğradı.

AİLESİ YETİŞEREK KÖPEKTEN KURTARDI

Çocuğa bir anda saldıran köpek Ç.S.'yi boğazından ve kafasından yaraladı. Yaralanan çocuğun çığlıkları ve bağırmasını duyan ailesi yetişerek köpekten kurtardı.

BOYNU VE BAŞINDA AÇILAN YARALARA 40 DİKİŞ

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine adrese ambulans sevk edildi. Kulu Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan çocuğun boynunda ve başındaki açılan yaralara 40 dikiş atıldı.

Köpeğin kuduz olması ihtimaline karşı çocuğa kuduz aşısı da yapıldığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.