Konya'da bir kişinin öldüğü 'kız meselesi' kavgasıyla ilgili yeni gelişme

Konya'da bir kişinin öldüğü 'kız meselesi' kavgasıyla ilgili yeni gelişme

Konya Meram'da bir parkta 'kız meselesi' nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 1 kişi ölmüştü. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevkedildi

Konya'nın Meram ilçesinde bir kişinin hayatını kaybettiği 'kız meleselesi' nedeniyle çıktığı iddia edilen silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Cinayetten bir gün önce maktul ve arkadaşlarının, parkta kız arkadaşıyla tartışan kişiye müdahalede bulunduğu, olayın müdahale nedeniyle kavga ettikleri kişi ve arkadaşlarıyla parkta buluştukları sırada yaşandığı öğrenildi.

İddiaya göre, Mehmet Demirbaş ve arkadaşları, Hadimi Mahallesi Uzun Mehmet Sokak'taki parkta kız arkadaşıyla tartışan Ramazan Ş'ye müdahale etmek istedi.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Demirbaş ve arkadaşları, Ramazan Ş'yi darbetti.

Olaydan bir gün sonra Ramazan Ş, arkadaşları Mustafa D. ve Furkan E. ile aynı parkta Mehmet Demirbaş ve arkadaşlarıyla buluştu.

İki grup arasında çıkan kavgada Mustafa D, tüfekle Demirbaş'a 3 el ateş etti. Demirbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Ramazan Ş, Mustafa D. ve Furkan E. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.