Konya'da bir ehliyetsiz drift terörü daha! Sosyal medyada paylaşılan görüntü pahalıya patladı

Konya'nın Çumra ilçesinde aracıyla drift yaparak ilçe halkını rahatsız eden ve o anları sosyal medyada paylaşan ehliyetsiz sürücü ve araç sahibine 'ehliyetsiz şahsa araç kullandırmak' suçundan toplam 12 bin 771 lira ceza kesildi

Konya’da drift atmaktan yazılan ceza makbuzlarının üzerindeki isimler değişiyor ancak cezalar değişmiyor. Trafiğe açık alanda drift atan şahıslar vatandaşın hayatını tehlikeye atmaya devam ederken gelen sosyal medya paylaşımlarını ihbar olarak değerlendiren emniyet güçleri, driftçilere göz açtırmıyor.

Konya polisi bu defa da Çumra İlçesi’nde drift atan trafik magandasını kıskacına aldı. Çumra'da aracıyla drift yaptığı anları sosyal medyada paylaşan ehliyetsiz sürücüye 10 bin 948 lira, araç sahibine de "ehliyetsiz şahsa araç kullandırmak" suçundan bin 823 lira olmak üzere toplamda 12 bin 771 lira ceza kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Çumra ilçesinde Y.I. isimli şahıs aracıyla trafiğe açık alanda drift atma görüntülerini sosyal medyada yayınlamasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı. İlçe sakinlerine rahatsızlık veren driftçiyi yakalayan Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, ehliyetsiz olduğunu tespit ettikleri Y.I.'ya drift atma ve ehliyetsiz araç kullanma suçundan 10 bin 948 TL idari para cezası uygularken, araç sahibine de "ehliyetsiz şahsa araç kullandırmak" suçundan bin 823 TL idari para cezası uyguladı.

Öte yandan, ekipler Y.I. hakkında "tehlikeli araç kullanmak ve trafiği tehlikeye sokmak" suçlarından adli işlem başlattı.

Konya'da bir ehliyetsiz drift terörü daha! Sosyal medyada paylaşılan görüntü pahalıya patladı

Konya'da bir ehliyetsiz drift terörü daha! Sosyal medyada paylaşılan görüntü pahalıya patladı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.