Konya'da bir dönem bitiyor! Eski belediye binasında yıkım başladı

Konya'da bir dönem bitiyor! Eski belediye binasında yıkım başladı

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle boşaltılan Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ binasının yıkımı bugün başladı. Konya'ya uzun yıllar hizmet veren binanı yerine ne yapılacağı merak konusu olurken, ilk sinyal Başkan Altay'dan geldi

Konya'da bir döneme damgasını vuran Konya Büyükşehir Belediyesi binasında yıkım çalışmalarına başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yıkılan hizmet binası yerine ne yapılacağını pazartesi günü açıklayacağını duyurdu.

Depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle Uğur İbrahim Altay’ın başkan olmasının ardından boşaltılan Konya Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ binasının yıkımına bugün sabah saatlerinde başlandı.

Resim

"Gençler; şehrimizin en güzel en değerli alanı sizlerin hizmetinde olacak"

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Eski hizmet binamızın dönüşümü başladı. Gençler; şehrimizin en güzel en değerli alanını sizlerin hizmetinde olacak. Pazartesi günü müjdemi açıklayacağım. Gençler; şehrimizin en güzel en değerli alanı sizlerin hizmetinde olacak" diyerek binanın yerine ne yapılacağıyla ilgili ilk sinyalleri de vermiş oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum