Konya'da bir çok suçtan kaydı olan oto hırsızı yakalandı!

Konya'nın Meram İlçesi Aymanas Mahallesi’nde park halindeki bir aracı çalan Mehmet Dolmaz isimli hırsız çok sayıda güvenlik kamerası izlenerek yakalandı. Hırsızlık, kasten yaralama, tehdit gibi 15 adet suç kaydı olan Mehmet Dolmaz tutuklandı

Konya’da park halindeki aracı çalan hırsız Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Hırsızlık, kasten yaralama, tehdit gibi 15 adet suç kaydı olduğu öğrenilen Mehmet Dolmaz isimli oto hırsızı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KONYA EMNİYETİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Meram İlçesi Aymanas Mahallesi’nde park halindeki bir aracın çalındığı ihbarıyla harekete geçti.

Polis ekipleri, hırsızlık olayının gerçekleştiği ilçede titiz bir çalışma yaparak çok sayıda kamerayı tek tek inceledi.

ARAÇ SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Hummalı bir çalışma sonucunda kimliğini tespit ettiği hırsızı, Karatay İlçesi’nde yakalayan ekipler, şüphelinin çaldığı aracı da sahibine teslim etti.

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Mehmet Dolmaz isimli hırsız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

oto-hirsizligi-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.