Konya'da bir alan 'TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ Konya Özel Endüstri Bölgesi' ilan edildi

Konya'da bir alan 'TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ Konya Özel Endüstri Bölgesi' ilan edildi

Konya'non Selçuklu İlçesinde bulunan alanın TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi Anonim Şirketi Konya Özel Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesi hakkında Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de..

Konya'da bir bölgenin 'Özel Endüstri Bölgesi' ilan edilmesine dair karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, Konya'nın Selçuklu ilçesinde Ankara-Konya ve Konya-Aksaray yolları arasında kalan Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin bulunduğu yerdeki bir alan "TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ Konya Özel Endüstri Bölgesi" olarak belirlendi.

Ayrıca Bursa'nın Orhangazi ilçesindeki bir alan da "Döktaş Dökümcülük Ticaret ve Sanayi AŞ Bursa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karar şöyle:

Konya İli, Selçuklu İlçesinde Bulunan Alanın TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi Anonim Şirketi Konya Özel Endüstri Bölgesi Olarak İlan Edilmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 5633)

11.jpg111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.