Konya'da Bilgehaneler de uzaktan eğitim kararı verdi! Kayıt tarihleri de açıklandı

Konya'da Bilgehaneler de uzaktan eğitim kararı verdi! Kayıt tarihleri de açıklandı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerin Yaz Etkinlikleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitimle çevrimiçi olarak öğrencilerle buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin öğrencilere yönelik faaliyetleri arasında yer alan Bilgehaneler, koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle uzaktan eğitimle çocuklarla buluşacak.

Bilgehanelerin Çevrimiçi Yaz Etkinlikleri kapsamında 5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik; milli ve manevi eğitimler, 12 farklı atölye ve 8. sınıf öğrencilerine ilave olarak ders destek başlığı altında Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, İngilizce, Sosyal Bilgiler derslerinden oluşan 3 ana başlıkta gerçekleştirilecek.

Yarışmaların, kişisel gelişim seminerlerinin, en fazla katılım sağlayan ve yapılacak sınavlarda başarı gösterecek öğrencilere çeşitli hediyelerin verileceği etkinlikler, 3 Temmuz-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. Bilgehanelerde yaz dönemi uzaktan eğitimden faydalanan öğrenciler Eğitim Öğretim döneminde de online-ofline eğitim hizmetlerinden faydalanabilecek.

Bilgehaneler Yaz Etkinliklerinde; Kudüs Atölyesi, Felsefe Atölyesi, Çizim Atölyesi, Yazarlık Atölyesi, Bilim Atölyesi, Hayal Atölyesi, Drama Atölyesi, Sinema Atölyesi, Bir Kıssa Bin Hisse Atölyesi (Hadis, Tefsir, Peygamberler Tarihi, Siyer), Robotik Kodlama, El Sanatları Atölyesi, İşaret Dili Eğitimi faaliyetleri de gerçekleştirilecek.

Bilgehaneler Çevrimiçi Yaz Etkinliklerine sınırlı sayıda olan kayıtlar, 29 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında www.konya.bel.tr adresinden alınacak.

Etiketler :