Konya’da berberlerden köydeki öğrencilere okul tıraşı jesti

Konya’da berberlerden köydeki öğrencilere okul tıraşı jesti

Konya Berberler ve Kuaförler Odası ve Kızılay öncülüğünde Konya’nın Meram ilçesi Kumralı Köyü'nde öğrenciler ücretsiz tıraş edildi. Ardından miniklere çeşitli hediyeler verildi.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası ve Kızılay öncülüğünde Konya’nın Meram ilçesi Kumralı Köyündeki öğrencileri ücretsiz tıraş etti.

Konya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Kızılay öncülüğünde bugün Konya’nın Meram ilçesi Kumralı Köyündeki çocukların okul öncesi tıraş işlemlerini King Barbersofficial Hayati Fatih Tuncer, Şemsettin Sancak ve ekip arkadaşlarıyla gerçekleştirdik. Tatil gününde bizlerle birlikte zaman ayırıp çocuklarımızı tıraş ettikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Aileleriyle gelen öğrenciler heyecanla, sıraya girerek tıraş oldu. Ardından çocuklara okul çantası ve kırtasiye malzemesi gibi çeşitli hediyeler verildi.

1.jpg3.jpg2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.