Konya’da berber ve kahvecinin alacak verecek kavgası cinayetle bitti! Orhan Kuyucu öldü

Konya’da berber ve kahvecinin alacak verecek kavgası cinayetle bitti! Orhan Kuyucu öldü

Konya'da kahvehane işleten Orhan Kuyucu berber Hasan Ö. ile çıkan alacak verecek kavgasında boğazından bıçaklandı. Ağır yaralanan Kuyucu kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirdi

Konya'da alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada boğazından bıçaklanan 32 yaşındaki Orhan Kuyucu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

ALACAK VERECEK KAVGASI BÜYÜDÜ

Olay, saat 14.00 sularında Konya'nın Karatay ilçesi İsmil Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, berberlik yapan Hasan Ö. (21) ile kahvehane işleten Orhan Kuyucu (32) arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı.

BOĞAZINDAN BIÇAKLAYIP KAÇTI

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hasan Ö. yanındaki bıçakla Orhan Kuyucu'yu boğazından yaralayarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

ORHAN KUYUCU HASTANEDE CAN VERDİ

Kuyucu, ambulansla kaldırıldığı Konya Şehir Hastanesi'nde kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil zanlısı Hasan Ö. ise jandarma tarafından yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Fotoğraf açıklaması yok.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.