Konya'da Berat Kandili'nde camiler doldu taştı

Konya'da Berat Kandili'nde camiler doldu taştı

Ramazan'ın müjdecisi Berat Kandili'nde Konya'da camiler doldu taştı. Ribat Eğitim Vakfı tarafından Sahip Ata Camiinde düzenlenen Berat Kandili Özel Programında Sami Yıldız ve Musa Gün hoca sohbet ederken, vatandaşlara helva ikram edildi

Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili, Konya'da camilerde düzenlenen programlarla idrak edildi.

Ribat Eğitim Vakfı tarafından Beraat Kandili münasebetiyle Sahip Ata Camiinde düzenlenen Berat Kandili Özel Programına, sohbetleri ile Sami Yıldız hoca ve duaları ile Musa Gün hoca katıldı.

Ribat gönüllüleri tarafından Sahip Ata Camii önünde vatandaşlara İrmik helvası ikram edildi. Sohbet ve dualarla dolu dolu geçen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

60.jpg

Konya'da Berat Kandili'nde Konyalı vatandaşların sıklıkla uğradığı camilerden biri olan Sahip Ata Camii yine doldu taştı.

3.jpg

Beraat Kandili'nde Sahip Ata atmosferini yaşamak için için iki saatlik yoldan geldiğini belirten Mehmet Andız, “Seydişehir'den geldim. Beraat Kandili'nin devletimiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Memleketimiz bugünlerde zor zamanlardan geçiyor. Dualarımız Ümmeti Muhammed için. Rabbim Ribat'tan da razı olsun. Bizlerin yıllardır gönüllerinde. Sadece bir vakıf değil mazlumların da umudu oldu. Takip ediyoruz. Böyle programlar hep olsun" dedi.

1.jpg

2.jpg5.jpg

4.jpg

Öte yandan Konya İl Müftülüğünce şehirdeki camilerde düzenlenen programlarda Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerifler okundu, dualar edildi.

Konyalılar Kapu Camii, Hacıveyiszade Camii, Selimiye, Şerafettin, Aziziye başta olmak üzere tüm camilerde Berat Gecesinib manevi atmosferini soludu.

Hacıveyiszade Cami önünde cemaate helva ve kandil simidi ikram edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.