Konya'da Berat Gecesi! Meram'da afetzede misafirlere kandil simidi ve sıcak süt ikramı

Konya'da Berat Gecesi! Meram'da afetzede misafirlere kandil simidi ve sıcak süt ikramı

Konya'da Ramazan ayının müjdecisi Berat Gecesi dualarla idrak edildi. Meram Belediyesi deprem bölgelerinden gelerek KYK yurdunda kalan misafirlere sıcak süt ve kandil simidi ikram etti

Mübarek üç ayların ikincisi 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının da habercisi Şaban ayının 15'nci gecesi olan Berat Gecesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya'da da dualarla idrak edildi.

Günahlardan kurtuluş, bağışlanma ve af anlamına gelen Berat gecesi Şaban ayının 15'nci gecesi yani bu gece idrak ediliyor. Konya’da Berat Kandili münasebetiyle vatandaşlar camileri doldurdu.

Konya'da depremden etkilenerek şehre gelen vatandaşlar da unutulmadı.

Resim

Meram Belediyesi 'Berat Kandili'nde deprem bölgelerinden gelerek Konya’daki Mevlana KYK Yurdu’nda misafir edilen vatandaşlara kandil simidi ve sıcak süt ikramında bulundu.

Resim

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Deprem bölgelerinden gelerek Konya’daki Mevlana KYK Yurdu’nda misafir ettiğimiz vatandaşlarımıza Kandil simidi ve sıcak süt ikramında bulunduk. Bu mübarek gecede Rabb'imizden duamız; böylesine acı afetlerin bir daha yaşanmaması" dedi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.