Konya'da bayram coşkusu! Bakan Kurum namazı Kapu Camii'nde kıldı

Konya'da bayram coşkusu! Bakan Kurum namazı Kapu Camii'nde kıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, Konya Valisi Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Altay, Ramazan Bayramı namazını Kapu Cami'nde edâ ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Salgın tedbirlerine riayet edilen namazın ardından ümmetin kurtuluşu için dua edildi

Konyalılar Ramazan Bayramı namazını koronavirüs tedbirlerine riayet ederek kıldı. Namazın ardından tüm camilerde İsrail'in zulmü altındaki Kudüs ve Mescid-i Aksa için dua edildi.

Resim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ramazan Bayramı namazını Kapu Cami'nde edâ ederek, vatandaşlarla bayramlaştı. Salgın tedbirlerine uyularak kılınan namazın ardından ümmetin kurtuluşu için dualar edildi.

Resim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ramazan Bayramını memleketi Konya’da karşıladı. 

Resim

Bayram namazını Konya Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Kapu Camii'nde kılan Bakan Kurum daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Resim

Kurum, burada yaptığı açıklamada da Kudüs'teki İsrail terörüne tepki göstererek, Filistinlilere Türkiye'nin desteğini bir kez daha dile getirdi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.