Konya'da bankamatikten para çeken vatandaş bıçak zoruyla gasp edildi! O anlar kamerada

Konya'da bankamatikten para çeken kişinin gasp edilme anı güvenlik kameralarına yansıdı, Polis şüphelileri kısa sürede yakaladı. Ahmet Karayıldırım ve Abdurrahman Karateke sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi,

Konya'da gasp olayı kameralarca saniye saniye kaydedildi. Konya’da bankamatikten para çeken kişi eli bıçaklı 4 şahıs tarafından gasp edildi. Şüpheliler kısa sürede yakalanırken, Ahmet Karayıldırım ve Abdurrahman Karateke tutuklandı, yaşı küçük bir kişi adli kontrolle serbest kaldı.

SABAHA KARŞI PARA ÇEKEN ŞAHSI GASP ETTİLER

Olay, Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Emirpervane Sokak üzerinde saat 04.00 sıralarında yaşandı. E.T. bisikleti ile bankamatiğe giderek para çekti. Ardından tekrar bisikleti ile eve gitmek için yola çıktığı anda yolu, eli bıçaklı 4 şahıs tarafından kesildi. Bıçakla E.T.’nin bisikletinin lastiğini kesen şahıslar tehdit ederek bankamatikten çektiği 300 lirayı zorla gasp etti.

O ANLAR KAMERADA

Çevre de bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde şahısların, E.T.’nin önünü kestiği ve bıçakla tehdit ederek zorla cüzdanındaki parayı gasp ettiği, ardından da dönerek uzaklaştıkları görülüyor.

GASPÇILAR ANINDA YAKALANDI

E.T.’nin ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Çevrede bulunan iş yeri güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şüphelileri kısa süre içinde suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri izletilen şüpheliler suçlarını, ilk görüşmede kabul etti.

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI! BİRİ ADLİ KONTROLLE SERBEST

Gözaltına alınan Ahmet Karayıldırım ve Abdurrahman Karateke sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, yaşı küçük bir şahıs ise adli kontrol ile serbest kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.