Konya'da baharatçıdan aldıkları metil alkolü içen iki kardeşten biri ölmüştü! 2 zanlı adliyeye sevk edildi

Konya'da baharatçıdan aldıkları metil alkolü içen iki kardeşten biri ölmüştü! 2 zanlı adliyeye sevk edildi

Konya'da baharatçıdan etil alkol zannederek aldıkları metil alkolü içen 55 ve 53 yaşındaki 2 kardeşten birinin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan iki kişi adliyeye sevkedildi

Konya Meram'da bir baharatçıdan etil alkol zannederek aldıkları metil alkolü içen 2 kardeşten birinin hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan iş yeri sahibiyle çalışanı adliyeye sevk edildi.

Merkez Meram ilçesi Şükran Mahallesi'nde bulunan Kadınlar Pazarı'ndaki bir baharatçı dükkanından, 28 Mayıs'ta etil alkol alan Hakan (55) ile kardeşi Haluk Erdoğan (53), içmek için eve götürerek karışım yaptı.

Ancak tadını acı bulan Haluk Erdoğan alkolü içmekten vazgeçerken, ağabeyi Hakan Erdoğan bir miktar tüketti.

Gece rahatsızlanarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Hakan Erdoğan, 17 gün sonra hayatını kaybetti.

Ölen Erdoğan'dan alınan kan ve idrar örnekleri, Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Tamamlanan raporda, Erdoğan'ın etil alkolden değil metil alkolden zehirlenerek yaşamını yitirdiği belirtildi.

Bunun üzerine çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, baharatçı dükkanının sahibi Abdullah Aksoy (40) ile çalışan Mahir Mutlu'yu (23) gözaltına aldı.

Şüphelilerden Mahir Mutlu'nun ifadesinde, "Daha karlı olduğu için metil alkol sattık. O gün başka hiç kimseye metil alkol satmadık" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar, "olası kast ile ölüme sebebiyet verme" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.