Konya'da Atık Toplama Merkezinde Yangın Paniği

Konya'da Atık Toplama Merkezinde Yangın Paniği

Konya'nın Karatay ilçesinde bulunan bir atık toplama merkezinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İhbarla olay yerine sevk edilen çok sayıda ekibin müdahalesiyle alevler büyümeden kontrol altına alındı.

Yangın, Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Uzunhasan Sokak'ta bulunan bir atık toplama merkezinde saat 20:00 sıralarında çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü ve alevler gökyüzüne yükseldi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri de alevlere müdahale etti.

Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, atık toplama merkezinde büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için polis ekipleri çalışma başlattı. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olay yerinde inceleme yapan ekipler, yangının kaza sonucu mu yoksa kundaklama sonucu mu çıktığını araştırıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.