Konya'da aşırı hız ölüm getirdi! Direğe çarpan araçta Alaaddin ve Nurten Kılınç öldü, 3 yaralı var

Konya son dakika haber.. Konya’dan Aksaray istikametine giden hafif ticari araç aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampolde beton direğe çarptı. Feci kazada Alaaddin ve Nurten Kılınç öldü, 3 kişi ağır yaralandı

Konya son dakika haber.. Konya’dan Aksaray istikametine giden hafif ticari araç aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak şarampolde beton direğe çarptı. Feci kazada Alaaddin ve Nurten Kılınç öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

AŞIRI HIZ VE DİKKATSİZLİK YİNE ÖLÜM GETİRDİ

Kaza Konya Aksaray yolu km 80'de meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bu gün saat 15.30 sıralarında Konya’dan Aksaray istikametine km 80’e geldiğinde 23 ABP 138 plakalı kamyonetin aşırı hız sebebi ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkması ve yol dışındaki beton direğe çarpması sonucu tek taraflı ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü Alaaddin Kılınç ve yolcu Nurten Kılınç olay yerinde hayatını kaybederken, üç kişi yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede yaralıların hayati tehlikelerinin olduğu belirlenirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Trafik ekiplerinin olay yerinde aldığı tedbirle trafik akışında bir aksama yaşanmadığı bildirildi.

aw722640-01.jpgaw722640-02.jpgaw722640-04.jpgaw722640-05.jpg

55.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.