Konya'da arazi kavgası cinayetle bitti! Hüseyin ve Fadim İncekara öldü, 1 yaralı

Konya'da arazi kavgası cinayetle bitti! Hüseyin ve Fadim İncekara öldü, 1 yaralı

Konya'nın Karapınar ilçesinde iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağır yaralanan Hüseyin İncekara ve Fadim İncekara kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Mücahit İ'nin tedavisi sürüyor

Konya'nın Karapınar ilçesinde iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada ağır yaralanan Hüseyin İncekara ve Fadim İncekara kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Mücahit İ'nin tedavisi sürüyor. Ekipler kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, 23 Eylül Cuma günü öğle saatlerinde Konya'nın Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Osman K. ve Hüseyin İncekara (58) arasındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı.

Osman K.'nın silahla ateş ettiği İncekara ailesinden 3 kişi yaralandı. Osman K. olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olayda yaralanan Hüseyin İncekara kaldırıldığı Karapınar Devlet Hastanesinde, diğer yaralı Fadim İncekara (54) ise Konya Şehir Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mücahit İncekara'nın (22) ise hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde geniş çaplı inceleme başlatan, ekipler Osman K.’yi yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum