Konya'da araçta 31 tabancayla yakalanan şüpheliler tutuklandı

Konya'da araçta 31 tabancayla yakalanan şüpheliler tutuklandı

Ankara-Konya yolu Kulu ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durduğu araçta 31 tabanca ele geçirilmişti. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Kulu ilçesinde polis ekiplerinin şüphe üzerine durduğu araçta 31 tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Ankara-Konya Caddesi üzerinde şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramada 31 adet tabanca ve tabancalara ait şarjör ele geçirildi. Araçta bulunan M.K. ve C.A. gözaltına alındı.

Şüphelilerin, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Konya'da araçta 31 tabancayla yakalanan şüpheliler tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.