Konya'da arabalara dadanan hırsızlar yakalandı! 3 günde 4 aracın lastiklerini çaldılar

Konya'da arabalara dadanan 2 hırsız, 3 günde 4 araçtan çaldıkları lastiklerle birlikte yakalandı. Hırsızlar tutuklanarak cezaevine girerken, lastik ve jantları satın aldığını beyan eden iş yeri sahibine adli işlem yapıldı.

Konya'nın Selçuklu İlçesi Selahattin Eyyübi ve Parsana Mahallelerinde arabalara dadanan 2 hırsız, 3 günde 4 araçtan çaldıkları lastiklerle birlikte yakalandı

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üç günde dört aracın lastiklerini çalan hırsızlar polis ekiplerinin detaylı çalışmasıyla çalıntı lastiklerle beraber yakalandı.

3 gün içinde 4 aracın lastiklerini çalarak kayıplara karıştılar

Olay Konya'da Selahattin Eyyübi Mahallesi ve Parsana Mahallesinde gerçekleşti. Gece saatlerinde vatandaşların evlerinin önündeki arabalara dadanan hırsızlar 3 gün içinde 4 aracın lastiklerini çalarak kayıplara karıştı.

Olayla ilgili inceleme başlatan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri yapılan Plaka Tanıma Sistemi ve çevre güvenlik kamerası incelemeleri sonucunda şahısların hırsızlık yaparken kullandığı aracı tespit etti.

Çalıntı lastik ve jantları satın alan işyeri sahibine ceza

Yapılan çalışmalar neticesinde iki şüpheli hırsızlık yaparken kullandıkları araçla birlikte yakalandı. Çaldıkları 8 adet jant ve lastiği bir iş yerine sattıklarını tespit eden polis ekipleri iş yerine ulaşarak çalıntı 8 adet jant ve lastiği muhafaza altına aldı. Lastik ve jantları satın aldığını beyan eden iş yeri sahibine çalıntı ürün satın almaktan adli işlem yapılırken diğer 8 adet jant ve lastik ise şüphelilerin evinin bodrumundan çıktı. 3 gün içerisinde çalınan toplam 16 adet jant ve lastik sahiplerine teslim edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.Y. ve Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1.jpg

11.jpg

111.jpg

1111.jpg11111.jpg

111111.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.