Konya'da anneanne ve torununun ölümüne neden olan motosikletin sürücüsüyle ilgili ilk karar

Konya'da anneanne ve torununun ölümüne neden olan motosikletin sürücüsüyle ilgili ilk karar

Konya'da iftar öncesi motosikletin çarpması sonucu anneanne ile torununun öldüğü kazayla ilgili motosiklet sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'nın Meram ilçesinde motosikletin çarpması sonucu anneanne ile torununun öldüğü kazada, sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet U. idaresindeki 42 AFH 792 plakalı motosiklet, karşıdan karşıya geçmek isteyen Peruzet Koçak (57) ile torunu 6 yaşındaki Ayşe Miray Doğru'ya çarptı. Kazada anneanne ile torunu hayatını kaybederken, motosiklet sürücüsü yaralı olarak Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi tamamlanan sürücü Mehmet U. Konya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile gözaltına alındı. Sürücü işlemlerinin ardından "Taksirlerle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan tutuklama talebi le Konya Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi. Sürücü Mehmet U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.