Konya'da aniden yola fırlayan çocuk kazayı getirdi! Ağaca çarpan araçta 2 kişi yaralandı

Konya'da aniden yola fırlayan çocuk kazayı getirdi! Ağaca çarpan araçta 2 kişi yaralandı

Konya Kulu'da aniden yola fırlayan çocuğa çarpmamak için manevra yapan araç kontrolden çıktı. Ağaca çarpan pikapta 2 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı

Konya'nın Kulu ilçesinde yola fırlayan çocuğa çarpmamak isterken kontrolden çıkan pikap ağaca çarptı. Ağacın devrildiği, aracın ağır hasar aldığı kazada 2 kişi yaralandı.

ÇOCUĞU GÖRÜNCE MANEVRA YAPTI

Kaza, saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Değirmenözü Mahallesi'nden Kulu merkez istikametine seyir halinde olan S.B.'nin kullandığı 42 SJ 816 plakalı pikap, ilçe girişinde aniden yolun karşısına geçmek isteyen çocuğa çarpmamak için sürücünün manevra yapmasıyla kontrolden çıktı.

AĞACA ÇARPARAK DURABİLDİ

Kazada, kaldırımdaki ağaca çarparak duran araçta yolcu olarak bulunan M.B. ve M.B. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

a.jpgaa.jpgaaa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.