Konya'da amatör denizcilik belgesi müracaatları başladı

Konya'da amatör denizcilik belgesi müracaatları başladı

Konya Beyşehir'de amatör denizci olmak isteyenlerin 30 Ekim'e kadar Belediye Zabıta Müdürlüğü'ne müracaatta bulunabileceği duyuruldu

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, amatör denizci olmak isteyenlerin Belediye Zabıta Müdürlüğüne müracaatta bulunabileceği bildirildi.

Beyşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, özel tekneleri deniz ve iç sularda sevk ve idare etmek için geçerli olan amatör denizcilik belgesi almak için başvuruların başladığı belirtildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, amatör denizci belgesi sahibi olmak isteyenlerin verilecek eğitim sonrasında sınava tabi tutulacağı ifade edilen açıklamada, Antalya Liman Başkanlığı tarafından kararlaştırılan sınava girebilmek için Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne 30 Ekim'e kadar başvuru yapılabileceği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.