Konya'da ailelerin kavgası kana bulandı! 4 yaralı

Konya'da ailelerin kavgası kana bulandı! 4 yaralı

Konya'da iki aile arasında alacak verecek meselesinden çıkan tartışma büyüdü. Tabanca da kullanılan kavgada 4 kişi yaralandı

Konya'nın Yunak ilçesinde iki aile arasında iddiaya göre alacak verecek meselesinden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tabanca kullanılan kavgada 4 kişi yaralandı.

Olay, ilçeye bağlı Koçyazı Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Erol ve Ersin Ö. ile Dursun T. arasında alacak verecek meselesinden tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken iki aileden başkaları da araya karıştı. Bu sırada Erol ve Ersin Ö. yanlarında bulunan tabancayı ateşledi. Tabancadan çıkan mermilerden R.T, E.T. ve Dursun T. ile Mehmet Ö. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesine kaldırılırken, R.T, E.T. ve Dursun T. ambulansla Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili Erol ve Ersin Ö. gözaltına alınırken, soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.